How cursus EHBO Den Haag can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Het EHBO-herhalingscursus is voor mensen die al eerder het EHBO-basiscursus hebben behaald. Om je EHBO-certificaat geldig te houden is het belangrijk om de herhalingscursus te volgen. Er zal opnieuw een officieel examen worden afgenomen waarmee het certificaat wordt verlengd.

In 1 dag leren wij medewerkers van bedrijven en particulieren de taken van de BHV’er. De cursus is erg effectief omdat je gelijk leert middels praktijkoefeningen.

Met een EHBO cursus op jouw locatie kun je gericht op de bij jou aanwezig risico’s trainen. Tevens kunnen wij hierbij jouw wensen opnemen in het lesprogramma van de EHBO cursus. Dit leidt tot een maatwerk EHBO cursus, waarbij alle voor jou belangrijke elementen aan bod komen.

De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet doorway de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd. Statistieken Statistieken

Er is geen speciale kennis of vooropleiding vereist om deel te nemen aan de cursus. Iedereen kan deelnemen aan de basisopleiding BHV.

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie above je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen fulfilled deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze web page verwerken.

Volg de EHBO herhalingscursus voor het geldig houden van uw diploma. Zo houdt u uw EHBO kennis en vaardigheden bij.

Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving doorway je Internet Company Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet more info worden gebruikt om je te identificeren. Promoting Promoting

Door het toepassen van een uitgebalanceerde combine van leerstijlen zijn de cursusonderdelen zowel online als tijdens de cursusdag van start off tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. 

Zit jouw woonplaats er toch niet tussen? Zoek dan op jouw woonplaats en zie alle opties bij jou in de buurt. 

Heb jij advies nodig bij het kiezen van een EHBO-cursus? Doe de keuzehulp en ontdek welke cursus het beste previous bij jou past.

Tijdens de cursusdag Manufacturer & Ontruiming leert u de basisprincipes hoe te handelen bij een calamiteit van brand name, ontruimen en communicatie. Bij ons blust u een echte binnenbrand achieved drinking water, schuim of CO2. In numerous ruimtes hebben wij echte branden waaronder een elektrabrand, computerschermbrand, vloeistofbrand, vlam in pan, elektromotorbrand, pop in brand name, prullenbakbrand en een moeizaam te blussen manufacturer.

Leer hoe je in actie komt bij levensbedreigende situaties als bewusteloosheid, verstikking satisfied luchtwegbelemmering of een hartstilstand.

Indiensttreding:Op je eerste werkdag krijg je een introductie more than de gemeente Den Haag en maak je kennis satisfied je collega’s en werkplek. Hiermee begint je nieuwe baan bij de gemeente Den Haag.

Report this wiki page